UGG Australia er et amerikansk skomerke som tilbyr flere typer sko for kvinner av meget høy kvalitet. Skoene er kjent for sin distinkte stil, med stoff i naturlige nyanser, og med solid fôring både på innsiden og utsiden.

Skoene har også fortrinn med tanke på ergonomi og passform, og er derfor et ideelt valg for bruk om vinteren. UGG Australia sko kan også matches med tilbehør som hansker og ørevarmere fra samme produsent for en stilig og gjennomført klesstil.

Solide og pene vinterstøvler

Hjørnesteinen i utvalget fra UGG Australia er vinterstøvlenene i ulike kombinasjoner av skinn og fôr. Støvlene koster kanskje noe over det gjennomsnittlige utvalget på ulike utsalg, men dette er til gjengjeld sko som varer, og som holder deg tørr og varm gjennom vinteren. Overmaterialet er i kunstskinn, og med dekksåler i lær. Skinnet er relativt vannavstøtende, og holder deg derfor tørr, selv på våte vinterdager.

Støvlene er utstyrt med ulike typer pyntesløyfer, som er med på å gi støvlene mer sjarm og særpreg. Størrelsene spenner fra str. 36 og opp til str. 43, og finnes i et pent utvalg naturlige stoffarger, som inkluderer sort, grått og brunt. Fargene er klare, men diskrete, og går godt sammen med resten av vinterantrekket ditt.

UGG-støvler

Også for menn

UGG Australia ha tradisjonelt vært et skomerke for kvinner, men i 2011 lanserte merket sin første kolleksjon for menn. Kjendiser som Leonardi Di Caprio har siden den gang frontet UGG, og har benyttet dem ute i offentligheten ved flere anledninger. Skoene er derfor nå meget populære hos begge kjønn, og gjenkjennes som et tegn på en gjennomsnittlig god sans for mote. Sko fra UGG Australia finnes forøvrig også for barn i ulike barnestørrelser, og med samme kvalitetsstandard som ordinære sko fra merket.

En passende julegave

Nå som julen nærmer seg med alarmerende stormskritt, er gode råd dyre, så hvorfor ikke gå den sikre veien, og gi bort sko som garantert faller i smak hos den heldige mottakeren? Sko fra UGG Australia er moteriktige og funksjonelle sko, og er derfor glimrende julegaver som man kan få glede og nytte av med én gang.