Har du en kjæreste, venninne eller datter som fyller 40 år? Når man er 40 har man som regel det meste, og det kan derfor være vanskelig å finne ut hva man kan kjøpe.

Én ting som sjelden slår feil, er smykker! Det er få damer som ikke setter pris på smykker i 40-årspresang. Vi kan anbefale å ta en titt på nettsidene til https://www.edblad.com/nb_no, der du finner et stort utvalg smykker i nydelig svensk design. Hva med å sette sammen din helt personlige charm bar?

Du tenker nok at hun er verdt det dyreste smykket i verden. I 2017 kunne abcnyheter.no fortelle at:

“Verdens dyreste diamant solgt for 600 millioner”

…noe de aller fleste av oss ikke ville hatt råd til. Vi er likevel helt sikre på at hun blir glad for et nydelig smykke fra Edblad.

En evigvarende gave

Det fine med smykker er at de ofte er tidløse. Et søtt halskjede kan for eksempel brukes i år etter år, og ofte går de i arv til neste generasjon. Går du for de litt mer trendy smykkene, som kanskje går ut av motebildet, kan du være sikker på at de igjen kommer på moten om noen år igjen.

Ønsker du å gjøre gaven ekstra personlig, kan du kjøpe et smykke med plass til inngravering. Da vil mottakeren alltid tenke spesielt på deg når hun bruker smykket. For å bruke litt mer klisjé; Hun vil bære deg med seg, uansett hvor hun er.

Vi synes iallfall at et smykke er en langt bedre gave enn for eksempel en genser. For genseren blir slitt til slutt, og da vil den jo bli kastet. Et smykke varer ofte i evigheter!