Stavanger er en av mange flotte byer i Norge. Byen finner man ganske langt sør i Norge, og dermed er byen kjent for sine flotte sommermåneder. Ønsker man å oppleve Norge om sommeren, så kan Stavanger være byen å reise til. 

Skal man reise til Stavanger, så gjelder det at man ikke er folkesky. Det er nemlig sånn at Stavanger er Norges tettest befolkede kommune. Det er ingen tvil om at det er liv og røre i byen, og det er mye å se. Skal man besøke byen, så vil man trolig ta inn på hotell. Det er flere gode hoteller å velge mellom i Stavanger, akkurat som i Oslo.

Et godt hotel er Quality Airport Hotel Stavanger.

– Det er så mange gode frivillige krefter og ildsjeler der ute som gjør mye bra. De ønsker vi å gjøre litt stas på, gjerne ved å invitere dem til et av våre Julebordshow, eller en julelunch, sier Lars Roalkvam, direktør ved Quality Airport Hotel Stavanger.

Stavanger

Skal man velge et bestemt tidspunkt å besøke Stavanger på, så kan man kanskje vurdere å legge turen til slutten av juli. Da er det nemlig en matfestival som arrangeres i byen, og som varer i fire dager. Festivalen har fått navnet Gladmat, og er et flott arena for de som er interessert i matkultur, gastronomi og matproduksjon. I hele Norge og i Norden er festivalen Gladmat den ledende matfestivalen. Målet med festivalen er å fremme folkets interesse for mat og matkultur. Det er et utrolig spennende tema rundt noe som vi alle er avhengige av. I løpet av de fire dagene mens festivalen pågår, så pleier det å være over 250 000 besøkende. Gladmat ble for første gang arrangert i 1998, og har siden den gang blitt arrangert årlig.