I dagens samfunn med skyhøye boligpriser, er det nesten umulig å ikke måtte ta opp lån. Det kan virke veldig skummelt å ta kontakt med banken og søke om lån. Man vet kanskje ikke helt hva man går til, eller om dette egentlig er så lurt i det hele tatt. Så hva er egentlig fordelene og ulempene med å ta opp lån?

Ta lånUlemper

I tillegg til å betale tilbake de pengene du har lånt, ønsker selvfølgelig banken å tjene penger på å låne ut penger, og derfor må du i tillegg betale renter. Dette vil si at du taper penger, men akkurat hvor mye kommer an på hvor høye renter du har. Disse varierer fra bank til bank og ut ifra type lån, det kan derfor være lurt å benytte financepal.no til å sammenlikne lån og få de beste lånebetingelsene.

Fordeler

Lån gjør det mulig å realisere ting som ellers hadde vært umulig.

“SeniorLån passer for alle over 60 år som eier egen bolig beliggende i sentralt strøk, og som helt eller delvis har nedbetalt boliglånet sitt”

De fleste sitter tross alt ikke med flere millioner på sparekontoen til for eksempel til hus. Med lån trenger du bare å gjøre en fast innbetaling hver måned, og slik får du penger til det du trenger, i tillegg til at du nedbetaler på lånet på en ryddig og trygg måte.

Konklusjon

Lån er nok ikke så lett å slippe unna, og selv om det selvfølgelig har sine ulemper, veies de lett opp av fordelene. Dersom du i tillegg bruker Financepal til å få de beste lånebetingelsene ligger du godt an.