Nettshopping har utviklet seg til å bli noe stort og populært verden over. Det er et enormt utvalg av nettbutikker som selger klær, og det er mulig å finne alt innen klesplagg på nettet. Det er mange store kleskjeder som også har åpnet nettbutikk, slik at kundene deres like enkelt kan handle fra nettbutikken som fra den fysiske butikken. Noen ganger er det ikke noe som er bedre enn å sitte hjemme i sin egen stue og bestille en haug med klær hjem til seg selv.  

For de som er litt over middels interessert i mote kan det være en fordel å finne en nettbutikk eller to som selger litt mer originale klær. Det er mange som er interesserte i mote som også er interesserte i å skille seg ut fra alle andre.

Da gjelder det å ha noen originale plagg i klesskapet. En slik nettbutikk er blant annet sofiamoore.no. Sofiamoore er en nettbutikk som spesialiserer seg på originale plagg, og det er stort sett kjoler som kan bestilles fra dem. Hvis man skal ha en ny kjole til en spesiell anledning, så er sofiamoore.no veien å gå. En bestilling hos Sofiamoore gir kjøperen muligheten til å tilpasse kjolen helt etter eget ønske, slik at det blir en kjole som er 100 % original. Det er mulig å tilpasse både farge, stoff og form på kjolen, slik at man virkelig får satt sitt eget preg på plagget. Det er også viktig at man får tatt riktige mål av seg selv, slik at man er sikker på at kjolen vil passe når den kommer frem.

Hvis man er ekstra heldig når man bestiller, så vil man også få tilgang til en rabattkode. En rabattkode er med på å sette ned prisen på bestillingen som blir lagt inn, og det er helt klart en ekstra god bonus.