Hvis du endelig har fått råd til drømmebilen din har du nok et stort smil om munnen i disse dager. Kanskje dette er en bil du har siklet etter i mange år, men som du bare har måttet avskrive når tilbudene har meldt seg. Slike drømmer fortjener en ekstra prøverunde for å kunne oppfylles.

Car parts, spares and accesoires in shopping basket and smartphone isolated in white. Online purchasing and delivery of car spare concept.Enten det er en splitter ny bil du har kjøpt eller en bruktbil, gjør bilkjøpet et stort innhogg i privatøkonomien. Har man litt peiling på bil så har man likevel fått innbytte på den gamle bilen og spart noen kroner der. Selger man bilen privat, kan det lønne seg å bruke litt penger på polering og understellsbehandling. Men når det er sagt, finnes det flere måter å spare mye penger på bil.

Sikre bildeler kjøper du på nettet

Har du noen gang tenkt på hvor mange ledd som legger på den prisen du betaler. Lagerkostnader, tollavgift, banktransaksjoner, forsikring, transport, distribusjon. I tillegg skal både grossist og speditør ha sitt. Handler man på nettet slipper man de fleste av disse utgiftene, og dessuten kuttes de fleste som takk for en god handel. Det kan være felger på nett eller billys som har blitt mer og mer etterspurt. Du kan slippe ekstrautgifter for import også, når netthandelen har lagt inn utgiftene i prisen.

Det har sin egen sjarm å bla i bildekatalogen i ro og mak fra godstolen i stua og slippe å tenke på alt mulig annet. Det er bare noen tastetrykk unna og du har spart penger og miljøet.

Hold avstanden, handle på nett

Det er jo ikke til å komme unna at vi er midt i en pandemi også. Ønsker man å mekke for seg selv og ikke få noe bråk med helsemyndighetene, anbefaler vi også å handle bildeler på nett.

  • Prisene er gode
  • Utvalget er stort
  • Slipper å ha på seg munnbind
  • Slipper å sprite hendene

Det er veldig sannsynlig at også prisene på netthandel har sunket i og med at denne bransjen har sett en enorm vekst de siste årene. Vi skal alltid fortsette å bevege oss, enten det er fra jobb eller skole til hus og hjem. En bil trenger bildeler, men også motorolje, smøring og vask. Rull ut med nye felger på nye dekk, alt handlet fra din egen PC!