Når man har passert 40, er kravene til komfort og fasiliteter når man bor på hotell et bevisst valg.

Når man har passert 40, har man endelig muligheten til å begynne å nyte tilværelsen på en ny måte. Comfort Hotel Oslo kan være løsningen på akkurat det. Barna begynner å bli store, og enten du er enslig, samboer eller gift, trenger du kanskje å kjenne at du fortsatt har mange gode år igjen, nå også uten at barna er med på alle turer og opplevelser. Det å kombinere Oslo-besøket og opplevelsene i hovedstaden med overnatting på et hotell der du virkelig føler at du blir ivaretatt og opplever den komforten du søker, er enda viktigere enn før. Når man har levd en stund, vet man hvordan man vil ha det – og det skal føles ekte og behagelig.

Hotellseng

Komfort-hotell

Komfort er et svært viktig poeng når man tilbringer natten på hotell – og også tiden fra man sjekker inn til man sjekker ut, bør være fylt av god service og god atmosfære, samtidig som stemningen bør gjenspeile din friske personlighet. På Comfort Hotel Oslo får du ønskene oppfylt, enten det handler om komfort, god bespisning, eller en tur i baren på kveldstid.

Om du er på forretningsreise og ønsker å kunne slappe av mellom møter og kursvirksomhet i umiddelbar avstand til det pulserende Oslo-livet, forretningsforbindelsene og kollektivtilbudet, er Comfort Hotel Oslo et godt valg. Velg for eksempel mellom Comfort Hotel Grand Central, Comfort Hotel Xpress Central Station, eller Comfort Hotel Børsparken. Uansett hvilket Comfort Hotel Oslo-hotell du velger, vil du oppleve god service når du sjekker inn, oppfølging av dine ønsker, og samtidig en frisk, men avslappende atmosfære.

Eller hva med det nye spa på Kolbotn:

Kostnadsrammen for anlegget var egentlig anslått til 150 millioner kroner ved oppstart for seks år siden. Syv måneder før åpningen er prisen oppe i hele 300 millioner kroner, heter det i en pressemelding fra The Well.

15 badstuer, 11 bassenger og kulper i tillegg til en restaurant med 250 sitteplasser er noe av det som skal dra besøkende til anlegget.

Spa-eiernes mål er over 100.000 gjester i året – og at anlegget på Kolbotn, omtrent tyve minutter utenfor Oslo sentrum, skal bli Nordens ledende spa- og velværesenter.