Hvis du virkelig vil slappe av en helg, er det ingenting som er bedre enn å ta inn på hotell. Da trenger du ikke å tenke på matlaging, vasking eller rydding, slik du må på hytta. På hotellet er det andre som gjør jobben. Du trenger heller ikke å pakke med deg så veldig mye for en kort helgetur, så det er raskt og enkelt å komme seg i vei.

Bo billigere på hotell

Du kan til og med spare penger på hotellovernattingen gjennom for eksempel å bruke rabattkode for å få rommet billigere. Da trenger det ikke å koste all verdens å dra på helgetur. Når du er på weekendreise, er det opp til deg hvor mange aktiviteter du legger opp til. Du kan gå på teater eller konsert, eller bare spise en bedre middag på hotellet. Kanskje du til og med vil dra på et spa-hotell, og ikke å legge andre planer enn å bli skjemmet bort og stelt med.

Miljøvennlig hotellweekend

Det er heller ikke nødvendig å reise langt for å kose deg på hotell. Du kan velge et hotell i Norge, og reise dit med toget. Da reiser du miljøvennlig, og du slipper å ta med deg bilen og tenke på parkering og bensinforbruk. Kanskje du kan reise til en av nabobyene, og legge inn et par kulturaktiviteter mens du er der. Bor du utenfor Oslo, er det kanskje fint å reise til Oslo, og oppleve en teaterforestilling eller operaforestilling der.

Hotellweekend for alle

Selvsagt kan du ta med deg familien på hotellweekend, eller du kan la barna overnatte hos familiemedlemmer, dersom du og partneren din gjerne vil ha et par romantiske dager for dere selv. Det finnes hoteller for enhver smak, enten du vil bo midt i byen eller i nærheten av et vintersportssted eller en golfbane. Derfor er det lett å kombinere avkobling med den eller de aktivitetene du liker best. Ofte er en weekendreise akkurat det som skal til for å hvile ut og samle ny energi i en travel hverdag. Sjekk om du finner rabattkoder til akkurat de hotellene du gjerne vil bo på. Der er det penger å spare.