Kroatia er et utrolig flott land i Europa. Landet har utrolig mye å by på, og interessen rundt landet har virkelig steget de siste par årene. Det ikke mange tenker på, at det er ulike måter å besøke landet på. Det må ikke være slik at man setter seg på et fly, tar inn på et hotell, og vandrer rundt i byene til fots. En annen måte å se Kroatia på er for eksempel å leie en seilbåt.  

Leie av seilbåt gjør kanskje at man lurer på hva skal man med en seilbåt når man ikke kan seile. Det er et svar på det også, takket være selskaper som More Sailing. Gjennom slike selskaper kan man bestille seg en seilferie, og en skipper er med på hele turen. Det er en god opplevelse å seile rundt kysten av Kroatia, uten å måtte stresse med planleggingen selv. Med skippere ombord som har mye kunnskap, er man garantert en god seilferie i Kroatia.

Seilbåt på Adriaterhavet

Det er mange gode grunner til å legge turen til Kroatia. Landet har noe for alle og enhver, slik som:

  • mye flott natur
  • mye historie
  • flotte strender
  • god mat
  • kultur

Kroatia har rett og slett den perfekte sammensetningen av ferieopplevelser, slik at alle som er på reise sammen, vil få en god ferie. Fra seilbåten man eventuelt reiser med, får man et virkelig godt innblikk i naturen i landet, og man får nyte det krystallklare vannet som finnes på store deler av kysten. Et høyt antall soldager gjør også at man er garantert sol og varme, så fremt man legger turen til riktig del av året. Gjennom en forhåndsbestilt seiltur vil man også få med flere ting inkludert i prisen. Blant annet vil skipperen være betalt for, i tillegg til alle avgifter som eventuelt skulle dukke opp på veien. Det er ofte inkludert noen av måltidene på seilbåten også, i tillegg til drikke. Sengetøy og håndklær er også tilgjengelig på seilbåten, slik at de reisende slipper å måtte tenke på å ta med seg det hjemmefra. Og det er rett og slett også spart bagasjeplass.